HERAKAN - in AJey

2010.01.27. 06:38 Ajey

Herakhan in Ajay

 

 

HÉRAKÁN Meditáció

2010.02.09. 15:05 Ajey

Ganga! :)
Tisztára mossa a Lelkedet! :-D Hallgassssd végtelenítve...
Meditálj...

Gautama Ganga ki Jay!

 

Moksha Dhuni Tűz - Az Univerzum Tüze!

Elégeti minden rossz múltbeli karmád, es Fellobbantja a Belső Tüzed.

Meditálj Isten Fényformáján...

 

Bhole Baba ki Jay!

OM Nama Shivay! :-)

HÉRAKÁNRÓL

2010.03.02. 12:00 Ajey

 

HÉRAKÁNRÓL - Mint végső Úticélomról annyit, hogy annyira Szent Hely, hogy bárki, aki ide elzarándokol, Felszabadul. Ez Isten áldása, a Földi civilizáció és az Univerzum civilizációjának Központja. Annyira szent, hogy bárki, aki pusztán már csak rá gondol, és beszél róla, az felszabadul (életének/einek minden súlya alól). Ez Isten áldása. Annyira szent, hogy aki már csak hall is erről a helyről, már az is garantáltan eléri a Végső Szabadságot. Ez Isten akarata, azé a Legfelsőbb lényé, akinek minden a hatalmában áll, áthatva az Egész Univerzumot, minden Lényt, minden Atomot. Mindent Ő irányít. Ez az Ő Nagylelkűsége és Kívánsága, Együttérzéséből fakadó Tökéletessége.

BABAJI. Földi testet öltött formában Ő a Te Teremtőd. Azért öltött Embertestet, hogy bárki megölelhesse, anélkül, hogy porráégne, mindent túlhaladó hatalmas fényességétől. A legkevésbé bűnös vagy zavarodott lények sem képesek ugyanis kiállni testetlen, kendőzetlen formájának mindent átható pillantását. Egyetlen pillantásával teremti az Univerzumot, tartja fenn és pusztítja is el a korszak végén.

Most korszak vége van. Ilyenkor minden elsötétül, a lények szívei, a különböző lakóhelyek, a bolygók, és a csillagok is szeretet nélkül maradnak. Eltűnik a józan ész és zavarodottság, bizonytalanság támad minden lépésben, amiket eddig biztosnak hittünk, instabillá válik. Bizalmatlanság, zavarodottság és aggresszió vesz körül minden nap bennünket. A hatalom az őrültek kezébe kerül, mert azok harcolják ki, akik hataloméhesek, így saját érdekeikben félrevezetik a népeket. Természetüxerint háborúkba és a végső pusztulásba taszítják az Emberiséget, abszolút hatalmuk érdekében. Igaz ez minden teremtett civilizációra és minden korszakra az Univerzum történelmében. Ami megszületik, az elpusztul. Ez Isten Örök Törvénye. A Lélek Örök. Ezért örökké szenvedhet is - a szeretet híján. Mivel Isten a szeretet, Ő eljön minden korszak végén, amikor az Igazságtalanság már túl nagy méreteket Ölt. Megmutatja, mi az Igazság. Mert Ő az Igazság. Megmutatja Magát. Felfedi Magát, a saját Tulajdon Teremtett gyermekeinek. Amikor Önmagát felfedi, minden elpusztul, mert csak Az Egy maradhat. Minden BeléOlvad. Szeretetteljesen, vagy Rettenetesen, attól függ, mennyire lettünk Rá felkészülve. Késő már elkezdeni ÖnKutat-ásni, mikor már Ég a Ház. Nem fogja-fel-ismerni, meg érteni és az illető Önmagát fogja elpusztítani veszett félelmében.

Azok, akik felkészültek Rá, meg lesznek mentve és a Földi civilizációval együtt fájdalommentesen/zökkenőmentesen át lesznek ültetve egy Új Földbe, ahol kivirágozhatnak. Számtalanszor megtörtént ez már a Föld történelmében, mert a Nemesítésnek ez az útja -> Természetes Szelekció. Semmi Új. :)

Isten a Föld és az Ember és az Univerzum, Kertjének Középpontja HÉRAKÁN.

A Kertész, akiben mindez Összpontosul: BABAJI. Földi testet öltött formában Ő a Te Teremtőd...

És nyilván, hogy a Kertész elégeti a gazt, meg a szemetet... :))) az Ő szeretett VirágosKertjében.

Mert Ő a Szeretet a Virágoskertben,

Ő a Virág a SzeretetKertben,

Ő a Kert a Virág Szeretében...

 

ÓM Namá Siváya. :)
Mert megérdemled.

:-)

2010.05.27. 10:34 Ajey

:-))))))))))))))))))))

:-))))))))))))))))))))

:-))))))))))))))))))))

 

Fogadjátoxeretettel ezt az egészen elképesztő Babaji-áldást...! :-)

 

"Én Bhole Babaji vagyok (az egyszerű atya)

Mindig veled vagyok."

 

"IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET"

 

"A hívőknek én Abhaya Dhan-t adok,

a személyes védelmem áldását,

amely által te mindig védve leszel.

Szóval legyél félelemmentes."

 :-)

"Én felelős vagyok érted,

és a te felszabadulásodért.

A védelmem soha nem hagy el,

még egy másodpercre sem."

:-)

OM Namá Siváy :-)

HELP

2010.06.25. 18:54 Ajey

 

OVASD MAGYARUL (amég nincs kész a fordítás)
 

 

Dear Brothers & Sisters,

 May I draw your attention to an important event happening in the area of Haidakhan. Since many years the government of India is working on a plan to build a large dam about 8 Km down the river from Haidakhan. This project would benefit Haldwani and the whole area with electricity and a steady supply of water. With the ever increasing population a very necessary project. During the 90's the project got in a slump but recently the government has given this project a lot of new attention and funds to make it a reality. Several surveys and studies have been made in the last years where several times warnings have been expressed that the geological structure of these mountains would not be able to stand the pressure of such a large mass of water. The advice from some of these studies have been to build several smaller dams as a solution to the need.

 Our personal interest is also that the large dam would create a lake so large that it would submerge  whole of our Haidakhan Ashram ! Recently government servants have visited the Ashram to measure very structure and piece of land in the whole area and talks of compensation and relocation has started. In discussions with our Samaj new locations for an ashram have been offered to us some 20 kilometers up the river. For us devotees of Shri Babaji it is impossible to imagine that the temple built and founded by the own hands of Shri Munindra Maharaj over a 100 years ago and our beloved Herakhan Ashram would go under water. To relocate the Ashram and Temples at a new sight, will be a sad day for the thousands of devotees of Shree Babaji spread  all over the world , as Haidakhan will loose its charm and sanctity.

 Taking into account the advice of several experts from all over the world that this large dam may burst for what ever reason it would create large loss of life and property in Haldwani and surroundings and considering our vested interest in preserving our Haidakhan Vishwa Mahadham we are asking your support in launching a worldwide petition to convince the government of India to change their plans for the option of constructing  few smaller dams. These petitions coming from all over the world will surely have it's effect if we all cooperate and ask our devotees, family members and friends to sign up. Please translate this page and down load this PDF file, translate and print it out and bring these signed pages by next Navaratri to India. Those of you running an Ashram, Babaji center, newsletter or web page please do cooperate so we get a maximum number of signatures. Be creative and see how you can obtain some signatures in your area to offer a solid petition later this year.

 

Please, click here for downloading the hard-copy PDF format

Now, an alternative, electronic, way of collecting signatures is available via the World Wide Web.

Please click on the URL below for the internet online petition service:

   http://www.PetitionOnline.com/Ramjani/petition.html

In the satellite picture below you can see the geographical situation of Haldwani, the Ramjani dam-area and the Ashram.

On the left side of the picture you can see parts of the city of Haldwani; on the right hand site the Ashram has been indicated and in the upper side the Ramjani dam area has been depicted.

If you like click here you also can navigate yourself in that (and maybe other) areas. 

Jai Maha Maya ki Jai!!


OM Namá Siváy :-)

 

ÖZÖNVÍZ

2010.07.28. 18:02 Ajey

 

ITT ÍRD ALÁ, HOGY HÉRAKÁN NE KERÜLJÖN VÍZ ALÁ!!!

http://translate.google.hu/translate?js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.petitiononline.com/Ramjani/petition-sign.html%3F&sl=de&tl=hu

"Ha közöttünk egység van, még akár kormányokat is megdönthetünk." -Babaji

OM Namá Siváy! :-)

IGAZSÁG - EGYSZERŰSÉG - SZERETET

 

Igasság = Eccerűség = Celetet... :-)

2010.08.10. 23:08 Ajey

 

SÍRJ!

SÍRJ!!!

...mert nem minden könny csúnya:

 

Ő.

A.

SZERETET.

URA.

 

Más szavakkal...

ॐ नमः शिवाय

OM Namá Siváy :-)

 

Hérakán - BharátOM :-)

2010.08.15. 23:28 Ajey

OM SHANTI

2010.08.24. 11:43 Ajey

 

Élj

Igazságban, Egyszerűségben és Szeretetben...

 

Amikor komolyan kéred az Igazságot,

az Igazság felfedi magát számodra,

amikor eljön a felfedezés ideje...

 

OM Namá Siváy :-)

BABADZSI - AZ IGAZSÁG IDEJE

2010.09.03. 02:22 Ajey

 

Légy éber!

A hatalmas forradalom ideje eljött.

Senki és semmi nem állíthatja már meg.

Légy felkészült szembenézni minden kihívással, ami jön.

Légy bátor, légy szemfüles, légy könyörületes, legyen hited, tisztítsd az elméd és a szíved.

Imádkozz az Istenhez, a segítség feltétlenül jön, meg leszel védelmezve.

Béke és Szeretet.

 

OM Namá Siváy :-)

BABADZSI Darshan (FényLátvány)

2010.09.09. 20:38 Ajey

OM Namá Siváy :-)

Bhole Baba ki Jay!

 

Munirádzsi

2010.09.13. 17:38 Ajey

 

Jókívánságok Munirádzsitól

Muniraj 2Babadzsi jelölte ki  Munirádzsit, hogy vigyázzon az ásramjaira és kalauza legyen a híveknek. Ő volt az Elnöke a Hérakhandi Szamádzsnak, az alapítványnak, ami létrehozta a Babadzsi ásramokat Hérakánban és Csilinaulában (India), valamint a jótékonysági kórházat (Csilinaula). Utazta a világot és inspirálta a Babadzsi ásramokat különböző országokban. Ebben a pillanatban indiában él és onnan vezet.

Munirádzsi mindenkinek a legjobb kívánságait adja az évre, Babadzsi 1983. január 16-i Tanításával (ami majd a következő bejegyzés lesz) az alábbi bátorítást nyújtva:

"Ti mindannyian tudomással vagytok róla, hogy a világ egy nehéz időperióduson megy át - egy periódusa a fizikai erőszaknak, gazdasági recessziónak, vallási intoleranciának és a törődés teljes hiányának az egyszerű, alap emberséggel kapcsolatban. Az ember gyorsan veszíti el a kapcsolatot az igazi természetével, elfelejtve, hogy azért született a Földre, hogy ne csak magának tegyen jót, hanem az egész megnyilvánult teremtésnek.

Ez az óra az egész emberiségnek, kiváltképpen nektek, mint Babadzsi hívői számára, hogy higgadtan újraértékeljétek magatokat az Ő Igazság, Egyszerűség és Szeretet üzenetének fényében. Mindannyian emlékeznünk kell rá, hogy az egyetlen igazi vallás az emberség, és az óra szüksége a tolerancia és megbocsátás. Távolítsatok el minden különbséget magatok közül és jöjjetek össze mindig szeretetben és könyörületesen.

Babadzsi időről időre hangsúlyozta, hogy a leggyorsabb út az Isteniséghez Karma Yógán (kötelességteliségen) át és Dzsapa Yógán (az isteni név ismétlésén) át vezet.

A legjobb kívánságaim és szeretetem nektek!

Légy boldog!!

 

Bhole Baba Ki Jai

Muniraj

 

BABADZSI - KRISHNA

2010.10.12. 10:56 Ajey

 

 1981. OKTÓBER  23.

Október 23-án Babaji összehívott egy Általános Találkozót, amin 44 nyugati hívő vett részt, és néhány indiai a barlangnál, Herakhan Vishwa Mahadhamban. Babaji felkérte Shastriji-t és Lok Pal-t, hogy beszéljenek. Shastriji Babaji áldásaival nyitotta meg a találkozót és gratulált a jelenlévőknek, mert elég szerencsések voltak, hogy csatlakozhattak a Királyi Palota Találkozóhoz, amiket az Úr Síva tartott régen a Kailash Hegynél. Azzal folytatta, hogy Babaji legnagyobb lílája/csodája (Isten tevékenysége emberi formában), hogy jelen van Herakhanban, és az egész világon,  minden részecskében, élőben és élettelenben egyaránt.

Bármikor, ha a világ halálos problémákkal szembesül, az Úr emberi inkarnációt ölt, és eljön, hogy teljesítse az emberiség szükségeit és vágyait. Bár mikor az Úr emberi formában jön, kevesen ismerik föl Őt. Ugyanez volt Rámával és Krisnával, Krisztussal és Mohameddel. Csak azok számára, akiknek az Úr fel kívánja fedni magát. derül ki, hogy Ő valójában több, mint egy normális ember. Megérzést kelt az elménkben és a szívünkben, és a kötelességünk, hogy imádkozzunk Hozzá a bölcsességért, hogy megismerjük Őt.

Babaji áldásai nélkül valaki az Ő játékát csak az emberi szinten láthatja, mint Krisnáét a gopikkal (tehénpásztorokkal).

BABAJI KRISHNA VIDEÓ

Lok Pal úgy magyarázta a Babajival való együttlét fegyelmét, mint a legnehezebb dolgot, amivel az ember valaha is szembe nézhet, de folytatta azt mondva, hogy ez a fegyelemmel való szembenézés együttérzéssel és nyitottsággal tisztít meg eléggé ahhoz, hogy megismerjük Babaji-t, és fogadjuk a szeretetet amit Ő felajánl.

Babaji azokkal a szavakkal zárta a találkozót, hogy "A Munka Áldozat", és mondta, hogy a december 25-i találkozón nagyon sok fontos dolog a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatban fel lesz tárva..


OM Namá Siváy :-)

Bhole Baba ki Jay!

BABADZSI FELVETTE ÚJ ALAKJÁT !!!

2010.10.18. 22:26 Ajey

2010-11-10

Chilianoula Ásram


 

 


Nagyon fontos üzenet Srí Munirádzsitól,

Babadzsi visszatéréséről az anyagi világba

 

 

Bhóle Baba Ki Đzséy                              2010-11-10

 Chilianoula Ásram

 

Bhole Baba Ki Dzséy

Haidakhandéshwari Máta kí Dzséy

Maha Munirádzs Maharádzs Kí Dzséy


Srí Maha Munirádzsi a következő kijelentést tette:

"
Jó híreket szerenték közölni Babadzsiról, híreket, amikre már mindannyian hosszú ideje vártatok.


Az én hitem az, hogy Srí Babadzsi az Úr Shíva Maga, és hogy az Úr Shíva megjelenik az univerzumban, ahogy és amikor a szükség hozza. Valójában Babazsi mondta, hogy minden vallás a világban egy, és az Úr inspirációjára jött létre.


Babadzsi már felöltötte új alakját az anyagi világban, és meg tud jelenni bárhol, ahogyan kívánja!


Mi mind lelkesen kívánjuk, hogy Babadzsi jelenjen meg megint Haidakhan Vishwa Mahadam-ban. Ahhoz hogy ez megtörténjen, mindannyiunknak össze kell kapcsolódnunk OM Namá Siváy Dzsapában és Kirtánban változatlanul és egyfolytában, nagy tisztasággal és lelkes odaadással.


Babadzsi elő fog hozni hatalmas bomlasztó felfordulásokat a világban, ahogy már eddig is kijelentette, és meg fogja védeni a lelkes és komoly hívőit, hisz Ő csakis az Igaz Odaadásra éhezik.

Babaji is going to bring about great disruptive upheavals in the world as he had already pronounced and he will protect his ardent and sincere devotees, as He is only hungry for True Devotion!

Hatalmas felfordulások és bomlasztó változások elkerülhetetlenek, és valójában már mozgásba lettek hozva. Mindannyian észrevehettétek már az új felfordulásokat Oroszországban a tüzekkel, és hasonló csapások történtek Kínában, Indiában, Pakisztánban és sok más országban; áradások, cunamik, szélviharok és gazdasági felfordulások körbe a világon.


Csak Babadzsi képes megvédeni minket mindezen csapásoktól. Fejlődés és a természet folyamatos változást hoz magával. Ezért nem szabad félnünk ezektől az eseményektől. Hogy megvédjük magunkat mindezen felfordulásoktól össze kell kapcsolódnunk folyamatos és változatlan Bhadzsanokkal és Dzsapával miközben folytatjuk a feladatainkat és Karma yógánkat.


A fentiek minden bizonyítéka egyértelmű lesz, ahogy a jövő kitárulkozik."


Bhole Baba Ki Dzséy!

 

 

 

 

 

 

Hozzáfűzés BABAJI VISSZATÉRÉSéhez !

2010.10.21. 18:43 Ajey

Hozzáfűzés:

Az esti Darshan után sok hívő érthetően izgalomba jött és az üzenet, hogy "a mi szeretett Babadzsink egy testet manifesztált" útra kelt szerte a világon.

Az azonnali reakciók között, amiket a hívők kifejeztek; az otthonaik eladása, a munkáik otthagyása volt...

Ez nem az, amit Munirádzsi szándékolt és a köveztkező hozzáfűzést adta:

Ne váljatok túl izgatottá, Isten dönti el, mikor, hol és kinek fog Ő megjelenni. Babadzsi maga mondta, amikor visszatér, meg fog jelenni a tömegeknek.

Mi legfeljebb csak a szívünket tisztíthatjuk és a vágyódásunkat fokozhatjuk Iránta, hogy visszatérjen. Ez nem egy felhívás az életed megváltoztatására, hanem az odaadásod elmélyítésére, hogy növeld a spirituális gyakorlatodat hogy az odaadásunk mint egy mágnes hívja oda az Urat hozzánk.

Ha valóban a szívünkből imádkozunk, akkor Babadzsi bármikor meg tud jelenni bármelyik egyénnek, jöhet talán Ő egy álomban, látomásban vagy egy fizikai testben. Babadzsi maga fogja eldönteni hogy és mikor jelenik meg és Ő maga fog vezetni minket az életünkben.

Ez egy reménykeltő és bátorító üzenet, hogy Babadzsi jelen van és bármikor úgy dönthet, hogy megjelenik nekünk.

-MuniRadzsi

Bhole Baba Ki Jai!

 

कल्कि - KALKI 1.

2010.10.22. 13:31 Ajey

 

Káli Aranykora

********************** 
A Srímad Bhagavatam (11.5.38-40) beszél egy időperiódusról, ahova még a félistenek és a felsőbb bolygórendszerek lakói is születni vágynak. Azt mondják, ebben a periódusban a Káli yuga hatásai vissza lesznek fordítva az Úr tiszta hívői által. Fegyvereik a Nama-Sankirtana (a Szent Név ismétlése) vagy a Név hitteli éneklése lesznek, és ezzel vissza fogják fordítani a Káli yuga hatásait.

Azok az emberek, akik szerencsések kapcsolatba lépni ezekkel a hívőkkel, és maguktól felveszik a hitteli szolgálatot, nagyon könnyűnek fogják találni az Istenhez visszavezető utat. Ami önmegtartóztatásokkal érhető el a Satya yugában (Aranykor), meditációval a Treta yugában (Ezüstkor), templomi tisztelettel a Dvapara yugában (Bronzkor), elérhető az Úr Nevének ismétlésével a Káli yugában. Ez egy speciális jótevés a kor emberei számára, mert a környezet annyira szennyezett és a lehetőség nagyon lecsökkent. Egyszerűen az Úr Nevének éneklésével valaki el tudja érni a felszabadulás legfelsőbb formáját.

Ahogy Káli aranykora a végéhez érkezik, beáll a teljes vallástalanság. A vallási vonzalmú emberek állatokként lesznek vadászva, és a városok elhagyására kényszerítik őket, hogy a hegyekben és az erdőkben éljenek.

OM Namá Siváy :-)

HOSHYAAR, SAAVDHAN

2010.10.28. 10:54 Ajey

 

 

 

HOSHYAAR, SAAVDHAN

SHRI SHRI KÁSHI VISWANÁTH -                   

                BHAGWAN PÁDHAR RÁHE HAIN.


Kedves Testvérek és Nővérek


A bejelentés Shrí Munirádzsitól, hogy Babadzsi felvette formáját, egy friss érzést ad a kifejezésnek amit akkor kiáltunk, amikor Babadzsi Szent Padukájával a templomhoz sétálunk.

A HOShYAAR, SzAAVDHAN... jelentése:

Figyelem, légy éber, Káshi Ura (SHÍVA) jön.
Egy sokkal finomabb szinten ez egy felhívás, hogy legyünk éberek és figyeljünk minden gondolatunkra, arra, hogy mivel foglalkozik az elménk.
Az elménk általában nem azzal foglalkozik, amiért imádkozunk, és így a tetteink sem a céljaink, és az Istennel való egyesülés felé irányulnak.
Ez egy felhívás, hogy úgy csináljuk!

A Védákban az áll, és gyakran mondta Babaji utolsó beszédeiben, hogy az ÚR Shíva Maga inkarnálódik a hatalmas világfelfordulások és humanitariánus krízisek közepébe.
Az ÚR Shíva, a pusztítás és teremtés Ura eljön a Káli Yugában, hogy megigya a mérget, hogy elpusztítsa a gonoszt hogy helyet csináljon a Szanatana Dharmának (Örök Vallásnak).
Az igaz utat az emberiségnek hogy harmóniában éljen az Istennel.

Hagy legyünk olyanok, mint az Úr Ganésha, az égi szekérre mutatva,
türelmetlenül várakozva az Urak Urára, aki a földre ereszkedik
betölteni az Ő ígéretét az emberiség megmentésével.